2024-01-08
呢间已经回访好多次,基本上系午餐食牛扒首选,咁啱前几日又食完,今次终于肯出po同大家推荐😚基本上我系叫一个午餐set包前菜、配菜、主菜同饮品。———————————————🌟南美柠汁腌海鲜 Seafood Ceviche其实佢好多款前菜都好食,不过我觉得最好食就系呢个海鲜,入面有大量带子同鲜虾,基本上都好新鲜,加上特调南美柠汁,做到提鲜效果同时又更开胃。.🌟侧腹膜横肌牛扒 12oz Skirt Steak $298老实讲咁多款牛扒呢款真系第一名,我一般都系叫Medium,佢煎得好香,肉质粉嫩同时锁死肉汁,最重要一点系牛本身真系上等材料,牛味重同时唔会有筋。份量方面唔好睇佢褶埋好细块其实真系好大块,我算系几大食但每次分三分一比人都系会食到好饱😂佢一般都系配阿根廷蕃茜酱,不过个人觉得唔需要任何酱就系最好食。.🌟杂锦沙律 Mixed Salad配菜其实最好食应该系炒蘑菇,不过果日想食清啲所以叫沙律,不过沙律本身嘅蔬菜都好新鲜,而且边食牛扒作为解腻都唔错。.🌟Iced Latte套餐本身包汽水,加左14蚊转咖啡,不过老实讲佢咖啡每次饮都觉得一般🤣大家有兴趣仲可以加$120有free flow。
———————————————
🌟南美柠汁腌海鲜 Seafood Ceviche