早几个月前食过Revtime中环分店!整体非常高水准✨搞到我成日都心思思想再去回访💗近日发现原来上环都有分店🫶🏼今次一于试下呢间分店既水准💛Cafe位于上环新纪元广场,一上扶手电梯就见到,好易揾🥰里面环境宽敞舒适,墙上有各式各样既壁画,充满艺术色彩🎨另外,好欣赏呢度采光度十足☀️放假黎呢度叹下咖啡、食个brunch都几悠闲写意😆❥ 傅统英式早餐 $148对我黎讲食ADB最紧要有薯饼‼️🥳呢度既薯饼好香口松化,外层脆卜卜😋另外仲有炒蛋、汉堡扒、司华力肠、蕃茄、烟三文鱼、沙律菜、烟肉同包,丰富又饱肚🥰两个share食岩岩好🫶🏼❥ 松露薯条(松露酱)$88超邪恶!有满满既黑松露酱🤤薯条热辣辣,好香脆🍟一食就停唔到口😂❥ 傅统法式多士 $68即叫即制,好香口~多士几厚身,外层香脆,倒上满满既糖浆,连埋多士一齐食,甜而不漏😋🍬❥ Cappuccino $42咖啡味香浓,口感顺滑!大大杯,饮完即刻精神一振!🤩❥ 花落 (樱花/荔枝)$68散发住淡淡樱花味同荔枝味既mocktails🌸味道清甜,气泡感十足✨好岩女仔饮💗
早几个月前食过Revtime中环分店!
整体非常高水准✨搞到我成日都心思思想再去回访💗
近日发现原来上环都有分店🫶🏼今次一于试下呢间分店既水准💛

Cafe位于上环新纪元广场,一上扶手电梯就见到,好易揾🥰
里面环境宽敞舒适,墙上有各式各样既壁画,充满艺术色彩🎨

❥ 傅统英式早餐 $148
对我黎讲食ADB最紧要有薯饼‼️🥳
呢度既薯饼好香口松化,外层脆卜卜😋
两个share食岩岩好🫶🏼

❥ 松露薯条(松露酱)$88
超邪恶!有满满既黑松露酱🤤
薯条热辣辣,好香脆🍟
一食就停唔到口😂

❥ 傅统法式多士 $68
即叫即制,好香口~

❥ Cappuccino $42
咖啡味香浓,口感顺滑!
大大杯,饮完即刻精神一振!🤩

❥ 花落 (樱花/荔枝)$68
散发住淡淡樱花味同荔枝味既mocktails🌸
味道清甜,气泡感十足✨
好岩女仔饮💗
2022-09-10