之前咁啱经过见到,比佢𠮶个鸡肉竹炭汉堡吸引左,所以今次专登揾埋同事一齐嚟食咁平时返工已经食无定时,对身体已经唔好,如果可以的话,梗系想拣啲健康又好食嘅午餐,好似呢个竹炭汉堡咁,可以降低胆固醇和有助皮肤健康(女士们听到对皮肤好,系唔系即刻双眼发光呢),当然佢其他选择都好健康😋而且味道方面都唔错咁因为系即叫即整关系,需要等候嘅时间比较长,所以职员会先比汤你饮住先;咁我就拣咗洋葱汤,你饮之前已经闻到好浓烈嘅洋葱味,而且汤入面都有唔少已经煲到淋晒嘅洋葱,食落唔会有辣味,相反因为洋葱经过加热,所以释放咗好多甜味,所以饮落重洋葱味之剩更有一种淡淡的甜味咁汤嘅选择,除咗洋葱汤之外,更有蕃茄汤;不过相比之下,蕃茄汤比较失色,饮落去比较淡身,虽然饮得出系用蕃茄打融成汤,但系不论系口感同味道都一般,个人比较推荐洋葱汤‼️烤牛肉三文治 $98 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟咁因为三文治太大份,所以职员好好咁,帮我哋一分为二,好清楚见到三文治入面嘅馅料一层一层,突然间食欲大增,不过咬落去的第一啖,就令我们都呆左,因为三文治一食落口,就系一种健康嘅味道🤣大嘅是因为烤牛肉有放少少酱之外,其他馅料都系保持原味没有放其他调味料,

烤牛肉三文治 $98 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟

咁因为三文治太大份,所以职员好好咁,帮我哋一分为二,好清楚见到三文治入面嘅馅料一层一层,突然间食欲大增,不过咬落去的第一啖,就令我们都呆左,因为三文治一食落口,就系一种健康嘅味道🤣大嘅是因为烤牛肉有放少少酱之外,其他馅料都系保持原味没有放其他调味料,所以食落口就只会食到食材本身原味,感觉一般,而且面包比较干身,所以你需要咀嚼耐啲时间,但系又冇咩味,如果钟意食食材本身原味不加调味料嘅人可能会钟意,但我感觉一般人都不太喜欢

鸡肉竹炭汉堡 $88 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟

汉堡跟三文治一样都系份量好足,大概有我两个拳头咁大,而且每一层嘅馅料都唔会得少少,而系好大一片,咬落口超级有满足感,而且佢嘅酱汁调得好适合,唔会太咸但又唔会冇咩味,而且食到生菜🥬和蕃茄都好新鲜,咬落口仲会感觉到有水份,而且我最欣赏佢𠮶鸡肉中间有一层炒洋葱,食落去令鸡肉变得更加juice !

咁每个餐仲包有一个细细份嘅椰菜沙律,味道就正常,唔特别

以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。