2021-10-07
❤️将军澳南果边真系好多好嘢食可以寻宝,今次又食咗一间隐世浪漫蚝吧,绝对值得推介比大家👍🏻❤️爱尔兰路易费莎生蚝 $58@1 - 🦪比较爽身弹牙,然后个余韵系有啲杏仁味,几特别,性价比高😍❤️烧西班牙脆皮乳猪南瓜意大利饭 $228 - 超级好食!其实我一向都钟意食中式乳猪多过西式,仲要平啲添🤣但今次呢款西班牙乳猪真系做得好食!总共有四大旧,肉质好嫰又充满肉汁,外皮都够脆,十分高质😚而个饭嘅南瓜味好丰富,饭嘅质感几Creamy,必试!❤️秘制酱烧猪肋骨 $208 - 一般都觉得烧猪肋骨间间都差唔多味道咁,但今次试嘅都做到一啲突破位👍🏻第一系佢个酱比起一般烧烤酱味道更加强烈,所以更开胃😉第二系佢本身切好一条一条咁上,减轻客人切嘢嘅负担😂;最后系一般猪肋骨都偏瘦嘅,但今次食到嘅肥瘦更均匀,因此更好食🤤❤️另外要赞系服务水平非常高,经常会主动换碟同斟水,所以成个用餐体验都系接近满分,诚意推介!