2021-09-14
餐厅有四类食品,分别系A疯狂小面、B疯狂饮品、C疯狂小食以及D疯狂甜品。套餐共有三个选择:1️⃣A+B($78);2️⃣A+B+C/D($88);3️⃣A+B+C+D($98),怕会太辣所以叫左Set 2,叫齐饮品(乌梅汁)同甜品(冰粉)准备打大佬👊🏻👊🏻👊🏻。味道唔错,不过价钱偏贵,仲要加一,唔想等位食辣野可以久久黎一次。另外呢度只收现金,记得㩒定钱先上黎,咪食霸王餐呀🤣。🌖疯狂大排面汤底惹味但真系几辣,饮第一啖汤底已经呛一呛喉,饮第二啖之后队左半杯乌梅汁,所以我都系放弃左个汤底。好彩个面又唔会太辣,唔系真系叫多几杯野饮都唔掂🙈;以为「大排」系猪排但原来系排骨,两件一字骨之外仲有多件猪软骨,肉嘅质感适中,夹起仲系完整一整件,未去到筷子一夹就散,但又唔会太韧太鞋。🌖成粉老冰粉冰粉上有五种topping:提子干、花生、酒糟、山楂同芝麻。其中花生、芝麻同提子干质感同冰粉嘅差异较大,我就偏好切碎左嘅山楂片多啲,因为已经开始变软兼溶溶地,可以大口大口咕噜咕噜咁吞晒落肚。-
🌖成粉老冰粉