2023-05-19
依间的烧味在附近很出名,咁谂住去试吓啦,结果就食到一肚气😡😡咁因为下午茶时段比较多人,咁我哋等阵系没有问题,但是我哋连位都没有就叫我哋落单,我知道他们忙,但也不是这样迷你四宝饭 $46 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟依家出名的就是烧味,所以烧味味道方面绝对可以放心,不过份量就真系好少,就算系细食的女士也只是勉强够饱头抽鲜鱿炒面 $58 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟他们的炒面也炒得好干身,食落好有「镬气」,而且调味都做得好好,唔会太咸太淡,鲜鱿食落都算新鲜,唔会咬唔开榄角菜甫肉碎炒饭 $58 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟同样都炒得好干身,不过因为用菜甫去炒,所以食落会比较浓味,但又不止于食完好口干,都算唔错虽然整体食物质素都唔错,但系员工的态度让我绝对不会再嚟,也不推荐别人,我哋在用餐过程中,见到员工就系我哋旁边玩闹,更是贪好玩咁想将污糟嘅杯放系我哋枱上,你忙冇服务,我都觉得冇问题,但系咁样连基本尊重都冇☹️
迷你四宝饭 $46 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟
头抽鲜鱿炒面 $58 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟