2024-01-09
原本我系为咗他们的苏格兰蛋先去的,结果去到先知已经买晒,咁难得嚟到就算食唔到我最想食的,都可以试吓佢其他嘢🤩🤩估唔到一试就觉得好惊喜我叫了一份set lunch ($145)包一个餐汤、一个主食和一杯野饮今日个餐汤系洋葱汤,饮落超级甜,唔系加咗糖𠮶种甜,系清甜,完全唔似饮紧洋葱汤大虾榄油蒜片意大利面 +$30 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟未食都已经闻到劲香蒜片,但食落反而蒜味唔算太浓,整体食落都系偏干身,唔会太油腻,另外意大利面都唔会煮得太腍,口感好好😍而且大虾啖啖肉,一啖咬落去超级满足咖啡就正正常常,唔特别炸鱿鱼须 $92 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟炸到香脆,而且外层的有加咗少许咸蛋黄,所以食落更加香口,配埋个沙嗲酱一齐食会更加惹味✨整体来讲,虽然位置唔算太大,但坐得都算舒服,而且食物质素高质🤤🤤不过地理位置唔算太方便,所以相对上会少人啲,所以都几适合放假去chill下以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。
大虾榄油蒜片意大利面
大虾榄油蒜片意大利面 +$30
推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟
咖啡就正正常常,唔特别
炸鱿鱼须
炸鱿鱼须 $92