2023-07-11
依间cafe都开咗一段时间,有试过他们的司康和贝果,质素都非常之高,今次见有时间就堂食试吓他们的汉堡包他们除咗地下一层之外,还有楼上的,可惜我当日去嘅时候因为人手不足的问题,所以没开二楼,so sad😮💨唯有等下次他们的汉堡价钱在中环来说很抵食,而且他们不是配薯条,是配粟米片咁我今次就叫做一份黑松露牛肉汉堡盒,俾完钱,职员就俾咗一个沙律仔和一罐Zero沙律面配咗少少蟹籽,另外加左沙律汁,食落都已经好够味,而且啲沙律菜食得出新鲜,唔会摆咗好耐咁咁讲返个主菜先,最初我以为粟米片唔饱肚,但系食咗几块先发现,粟米片仲饱肚个薯条,所以份量给的刚刚好,不会浪费,又不会食几块就没有;另外配上旁边的酱料一齐食,酸酸辣辣好开胃汉堡的厚度刚刚好,就算系女生的樱桃小嘴也可以一次过咬晒咁多层,而且酱汁唔会滴到四围都系,细节位超级加分而且黑松露酱放在汉堡扒与面包之间,食嘅时候就会食到超级浓郁的黑松露味,而汉堡食落都好Juice,唔会干柴柴,另外其他配菜都非常新鲜,可以感受到他们对食物的质素要求可以话系我食过咁多间Cafe之中,数一数二好食嘅汉堡包其实店内的装修风格都很舒服,但奈何对住嘅景观唔好 😮💨嘥晒以上
其实店内的装修风格都很舒服,但奈何对住嘅景观唔好 😮💨嘥晒
以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。