2022-10-08 658 浏览
The Murray 嘅staycation package包左set dinner 有海鲜塔做starter 之后每人一个main course 同 dessert 都几抵食🥳 而且环境同装潢都好modern✨✿ Seafood Tower ✿有虾、蟹脚、生蚝、青口、鲍鱼 虾同生壕都好新鲜😍 钟意食海鲜嘅就好适合啦 不过我地唔系咁钟意食海鲜🤣✿ Prime Rid Roast Carving ✿ [+$168]好大块同几juice 配菜有芦笋同黑松露薯蓉 薯蓉好香黑松露味 食唔停🥳 ✿ Grilled Wagyu Hanger Steak ✿Side dish 有炸甜薯粒🍠 粟米仔 同青辣椒仔 炸番薯粒甜甜地 几新奇 粟米仔好甜 食得出有调味 辣椒仔系唔辣㗎 所以怕辣嘅人都可以食😝 至于块steak就觉得一般 叫左medium 但偏干同靭 牛味都几浓✿ Cheese Cake ✿蓝莓cheese cake🫐 系偏soft嘅 口感几creamy 出奇地几fresh ✿ Royal Dark Chocolate Tart ✿朱古力带有苦涩味,钟意食较苦嘅朱古力嘅人较适合,旁边有柚子酱汁,

✿ Seafood Tower ✿

✿ Cheese Cake ✿

✿ Royal Dark Chocolate Tart ✿
朱古力带有苦涩味,钟意食较苦嘅朱古力嘅人较适合,旁边有柚子酱汁,苦中带甜

✿SAUVIGNON BLANC ✿ [$160]

­­★好食指数★:7.5/10