2024-05-24
朋友话Yoho开咗间新嘅泰式餐厅🇹🇭近近地又可以去试下😌时尚嘅装潢,以粉红色为主调😍室外以露营为主题,打造休闲嘅用餐环境👍🏼仲可以带埋宠物一齐用餐。而室内就比较简约,以橙色为主,格外醒神😎➷🪐 焗泰式粟米条配是拉差蛋黄酱焗泰式粟米条系一道充满泰式风味嘅小食😂用咗唔同嘅香料调出丰富而浓郁嘅口味。焗过嘅粟米条变得酥脆,外层微焦😋内里仍保持嚼劲!沾埋是拉差蛋黄酱会令口感更为丰富👍🏼§🪐 泰式青咖喱猪颈肉配烤饼青咖喱啱晒我哋只系食到微辣嘅人🤭可以过下口瘾😂猪颈肉肉质软腍,吸晒青咖喱嘅精华,加上香脆烤饼就成为不能抗拒嘅配搭😍§🪐 马萨曼和牛面额肉酱宽面条马萨曼酱散发浓郁嘅咖哩香气,甜而不辣😌牛面额肉嫩软多汁,两者完美融合一齐🤩宽面条柔软弹牙,每条面都挂到美味酱汁😋§🪐 皇家泰茶刨冰最想试一定系依个刨冰🍧夏日炎炎一定要食😆佢个份量都几大,相信要三个人先食得晒🫢泰茶味香浓,刨冰绵滑,配上自家制椰子意大利雪糕、椰子奶油泡沫🥥唔会太甜,刚刚好👍🏼仲有烟韧嘅黑糖珍珠同松软嘅雪纺蛋糕可以加落刨冰😲真系够晒满足🥰➷如果有宠物嘅真系可以去吓佢室外嘅露营主题,同宠物一齐打个卡📸另外,如果想更多回头客人,建议再提升
🪐 焗泰式粟米条配是拉差蛋黄酱
焗泰式粟米条系一道充满泰式风味嘅小食😂
🪐 泰式青咖喱猪颈肉配烤饼
青咖喱啱晒我哋只系食到微辣嘅人🤭
🪐 马萨曼和牛面额肉酱宽面条
马萨曼酱散发浓郁嘅咖哩香气,甜而不辣😌
马萨曼和牛面额肉酱宽面条
§