2021-08-12 455 浏览
小编好钟意食 #台湾 嘢🇹🇼好想去旅行呀😢而家唯有食住先🥶呢度嘅 #蛋饼 认真出色👍🏿 ——————————————————————————————🍅蕃茄牛肉面 $58一睇😳劲多牛肉、劲多葱、劲多酸菜💕蕃茄汤唔算好浓蕃茄味~所以小编自己会加啲麻辣酱🌶面都好挂汤!!牛肉嘅份量真系好多😂而且佢我谂有约7-8大嚿同埋牛肉好淋😻好入味~仲有啲牛筋😍🥩红烧牛肉面 $58同样😚乜都劲多😆汤底比较浓~同埋呢一个拣咗片切💫佢都系劲大嚿😂🥤柠檬四季春茶 +$4嗌咗少甜少冰~唔错 几好饮‼️上面呢两个面都系午市套餐 可以加$转嘢饮🥤🥚芝士肉松蛋饼 $42呢个小编好钟意❤️一条有6件😝一拎起佢 啲肉松已经多到飞咗出嚟🤣饼皮唔会太厚👍🏿入边溶溶地嘅芝士加埋海量嘅肉松!好正🔥😈 ——————————————————————————————#为食tips👻阿木嘅麻辣酱真系好正✨好麻又唔太辣😋小编小前都有买樽返屋企食🌶同埋我哋晏昼约12.去到 已经要等👻所以大家记住要用app攞位!—————————————————————————————

🍅蕃茄牛肉面 $58
同埋牛肉好淋😻好入味~仲有啲牛筋😍