🔸佐敦都算系全香港冰室茶记密度最高嘅一个地区,咁多点拣好?今次食咗间选择多,食物水准同服务都唔错嘅,介绍返先🤪🔸近年好多新开嘅茶记都无咗一种好重要嘅特色,就系餐牌选择唔够多😂~点解咁多香港人钟意咩都唔谂就走入一间茶记食lunch,就系知佢咩都有,可以入去慢慢拣。而呢间就系保持到优良传统,餐牌又好多本,每本又好多嘢🥰因为今次想试唔同嘅嘢,结果两个人食咗三个餐,都只系$192埋单,性价比十足👍🏻👍🏻咁其实食咗咩呢,就系整咗个小菜,加两个茶餐,份量啱啱好当正餐完成🤤🔸小菜系沙姜鸡半只,斩得靓靓仔仔上碟,味道唔会太重口味啱啱好,鸡肉保持到适度嫰滑同弹性,水准唔错👍🏻另外就整咗个捞公仔面(加钱转咗一丁),同埋招牌西多士。呢度有普通西多同丽莎西多拣,咁梗系拣个丽莎西多睇下有咩特别,原来有两个分别系首先面层加咗朱古力酱,其次系入面包嘅唔系花生酱而系果酱,食落微酸更加开胃同唔会食到好滞😎捞公仔面系自选配搭,可以要个扒类再加个肠仔餐肉类。今次要咗吉列猪扒加汉堡扒好有惊喜,可以睇我最后一张图系见到吉列猪扒嘅肉仲系有小小粉嫰,完全唔会干,以茶记嚟讲系超水准演出👍🏻