2022-01-14
终于食到佢哋嘅包!😭❤️同埋恭喜佢哋获得米芝莲必比登推介😚继续加油努力💪🏼——————————————————————————————🍞传统刈包 $42首先包体口感松软同时又有啲咬口🤣比较似馒头~单食包体就会食到淡淡的甜味💫中间嘅五花卤肉卤得好入味而且好淋~同埋肥膏嘅份量适中~唔会好肥腻👍🏿酸菜份量好多 咸咸甜甜🙌🏻花生碎都系甜甜的🥜仲有清新嘅柚子酱 令到食落口冇咁滞~可惜上面嘅芫荽好似唔够多🤣🤣如果多啲会更香!一啖咬落去个包到口感极度丰富😍但系成个包嘅调味小编觉得有啲太甜🤣如果甜度降低少少就会再好味!🤪🤌🏻8.6/10 ——————————————————————————————#为食tips👻 小编闲日系佢哋未开门𠮶阵时去到前面都已经有几个人😹我想言之礼拜六日应该会真系超多人😻大家想食嘅就真系要俾啲耐性排队!同埋睇啲访问见到佢哋好多食物都系由原材料开始自己烹调出嚟👍🏿 欣赏佢哋呀🤣
🍞传统刈包 $42
#为食tips👻