————————————♥———————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -元朗鸡地新开左间韩式餐厅主打韩式拌饭🍚每份都配有前菜、汤品店内空间唔算好大 约十几张枱星期六夜晚去到每张枱都系客🈵-我地嗌左两款拌饭分别系「特级牛颈脊拌饭$88 」& 「秘制鹅肝煎蛋饭$128」牛颈脊切成一粒粒 牛味好香 肉质软嫩拌饭吸收左鹅肝油脂 香而唔油釜饭整体味道很丰富 而且比较清爽啲食法都相当多元化 一碗拌饭食出几种味道拌饭酱汁味道都唔错 甜甜地更添层次感食到后面将汤倒入去 就变成饭焦拌饭-另外嗌左两款小食「炸薯饼$22」 & 「炸单骨鸡翼$42」两款都炸得好香脆 乳酪酱酸酸甜甜好惹味最欣赏薯饼 入面系一丝丝既薯丝 口感一流👍🏻-见到隔离枱像得好滋味 我又忍唔著嗌返罐椰果桃汁$15 浓郁桃味 入面有细细粒果肉- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -————————————♥———————————
————————————♥———————————

元朗鸡地新开左间韩式餐厅
主打韩式拌饭🍚每份都配有前菜、汤品
店内空间唔算好大 约十几张枱
星期六夜晚去到每张枱都系客🈵

我地嗌左两款拌饭分别系
「特级牛颈脊拌饭$88 」& 「秘制鹅肝煎蛋饭$128」
牛颈脊切成一粒粒 牛味好香 肉质软嫩
拌饭吸收左鹅肝油脂 香而唔油

釜饭整体味道很丰富 而且比较清爽啲
食法都相当多元化 一碗拌饭食出几种味道
拌饭酱汁味道都唔错 甜甜地更添层次感
食到后面将汤倒入去 就变成饭焦拌饭

另外嗌左两款小食「炸薯饼$22」 & 「炸单骨鸡翼$42」
两款都炸得好香脆 乳酪酱酸酸甜甜好惹味
最欣赏薯饼 入面系一丝丝既薯丝 口感一流👍🏻