星期日同妈咪去high tea,今次嚟到位于朗屏虹方试下呢间兔仔主题Cafe,环境几清静舒服,一去到门口,就见到outdoor位好多客人带埋狗狗黎食tea😍 粉色同木色为主调,好多树叶花瓣做装饰,仲有个开房式既酒水吧出菜,餐厅唔算太大但感觉好开扬!👍🏻 ✦ 双人田园下午茶 $𝟭𝟲𝟴温馨提示𝐴𝑓𝑡𝑒𝑟𝑛𝑜𝑜𝑛 𝑇𝑒𝑎 𝑆𝑒𝑡需要提早1日预订,由于妈咪唔太中意食甜野今次就冇预订到,我地就嗌佐新推出mini版啲既田园tea set过下瘾✨ 卷蛋同蛋糕都几好食唔太甜☺️ 烟三文鱼牛油果都几大件下,蜜糖芥末酱配埋牛油果蓉👍👍-烟三文鱼牛油果贝果-杏仁蛋白饼-深焦芝士蛋糕-香芋卷蛋自选饮品:-杏仁绿茶鲜奶-玫瑰梳打✦ 香煎鸡扒配忌廉芝士竹炭汉堡及薯条 $𝟲𝟬呢个整得几出色,有啲惊喜🥰 竹炭包好脆唔会硬掘掘,鸡扒有小小似照烧黑椒几香!薯条即炸热辣辣,我同妈咪都好中意食😋 咁样悠悠闲闲又过佐一个下午❤️

✦ 双人田园下午茶 $𝟭𝟲𝟴

-烟三文鱼牛油果贝果