2023-08-25
元朗居民表示有新咖啡店好开心☺️新店以灰白色作为主调 装修简约清新 很多太空/星球设计嘅元素 🛸环境光猛开阳 坐得都几舒服展示柜除咗有店家独卖嘅产品 仲有怀旧录音机 很有特色📽️户外嘅座位系宠物友善 不过较为多蚊虫👀都系坐返室内有冷气🥵入边仲有提供Wi-Fi同插头餐牌主要有All day breakfast、牛角包窝夫同贝果等等 也有很多特调饮品~🔸Light Breakfast $128配搭都系我钟意嘅 而且好丰富🥰入边有牛角包窝夫、麻酱豆腐、鲜莓乳酪、大啡菇、炒蛋,焦糖香蕉、沙律同茄串餐牌本身写有热情果 但实际是欠奉的🤷🏻♀️全部味道都唔错 但牛角包窝夫有点儿太硬😂🔸Lumos $68特调饮品拣咗呢款 卖相好精致😍以埃塞俄比亚古吉罕贝拉同白桃乌龙茶为主调加入橘子同桂花花酿 味道非常清新👍🏻💡整体嚟讲 食物饮品味道都不错😆卖相有心思 配搭几得意 但元朗区价钱方面略为进取🫡值得一赞嘅系店员服务非常亲切 迟啲有甜品会想再访的🫶🏻✄------------------------------✄整体味道😋: 7.5/10性价比💵: 7/10 打卡指数😍: 7.5/10 环境服务🥂: 8/10 推
环境光猛开阳 坐得都几舒服
环境服务🥂: 8/10
推荐指数👍🏻: 7.5/10
🍴: Overlap Coffee
📍: 元朗凤翔路1-5号伟发大厦地下2号舖
🔍: 09:00-18:00 (Mon-Sun)
☟︎ 同地区餐厅
#hkhungryfoodie元朗