早排趁住冇咁热就嚟咗次快闪愉景湾揾朋友本来都谂紧入到去食咩好跟住朋友就带咗我去愉景湾康乐会入面间餐厅食我本身仲以为佢系会员先入得点知原来公众都入得嚟食㗎😂真系冇乜人知间餐厅系正沙滩隔离,景色真系一流👍🏼间餐厅嘅menu款式都几多下西式嘅有 pasta / burger / all day breakfast都有啲泰式 台式 港式嘢食当日个口干干地想食啲湿嘢,咁啱佢哋做紧个面嘅promotion (应该系3-4月份先有),就叫咗个越式火车头试下🍜越式火车头 (有安格斯牛肉,牛腩,牛柏叶,牛丸同萝卜) $118味道上同平时食嘅火车头差唔多,啲牛嘅质素都唔差,特别系牛丸 够爽口同弹牙,萝卜都够淋,系啲面略嫌有啲碎,但基本上都推荐大家嘅😋佢哋个露台位好正,可以坐住一边食一边望住个海同沙滩,成件事好chill🏝️ 啲装修都几靓几有品味平日嚟食嘅话要留意lunch hour有机会多人,不过2点后就已经好松动
早排趁住冇咁热就嚟咗次快闪愉景湾揾朋友
本来都谂紧入到去食咩好
跟住朋友就带咗我去愉景湾康乐会入面间餐厅食
我本身仲以为佢系会员先入得
点知原来公众都入得嚟食㗎😂真系冇乜人知
间餐厅系正沙滩隔离,景色真系一流👍🏼

间餐厅嘅menu款式都几多下
都有啲泰式 台式 港式嘢食