2021-11-17 204 浏览
话说今日同男友晏昼5点半攞飞,不过就等咗接近两个钟头。都算啦,见住𠮶肥姐姐reception叫号同带位都系同一个人做,喂,大佬!繁忙时段揾人带位好冇?仲要明明叫号A(1-2位)飞都冇客应座,理应继续叫A,但无端端去叫B飞,之后肥姐姐又搞手续同带位。来回浪费几多时间?仲要不停有人出但叫飞就慢到龟咁,好喇,我哋尝试队个头埋窗口望,最埋二人座(1号枱位)空架,仲要之后十五分钟都仲系空架。好喇咁都未算,我试下埋去reception去望下上一个叫号B飞张飞,想爆粗,B飞人哋6点攞飞嘅已经入咗去,我哋五半仲傻等,虽然我知场内座位有编4人同2人座,分配有所唔同,但时间都差太远吧。好喇终于入到去,一入到去,马上_咗一声,好多空位呀大佬!!!至少5个2人座吧枱同2张卡位枱都空架。出面嘅人就一大堆。一个reception serve 出面一大班客 由叫号、安排座位、带位、介绍一脚踢,但肥姐姐佢仍然保持笑容仲非常有礼貌,值得一赞。只怪管理层管理不善、人手不足、安排混乱。膳食上都好食,当然唔能够同寿司郎比,啲寿司饭略为松散,但整体寿司都好食,尤其油甘鱼同吞拿鱼,仲有𠮶北海道雪糕。不过寿司喺平板order嘅选择

膳食上都好食,当然唔能够同寿司郎比,啲寿司饭略为松散,但整体寿司都好食,尤其油甘鱼同吞拿鱼,仲有𠮶北海道雪糕。不过寿司喺平板order嘅选择相对少,而寿司运输带同网上评论一样冇咩寿司

如果入座流程同运作管理上能改善,其实已经好OK了。
-叫号系统其实可配合app实时显示 等客人可以去隔离百货买野睇野唔洗无聊等咁耐。(明明自己有优势去刺激叫人消费都唔用,做管理𠮶个每月都几好揾)

2021-11-16
$150 (其他)