2024-06-16
【冻肉舖做埋韩式外卖❓足料紫菜包饭 炸酱面】推荐指数: 🌕🌕🌕🌖🌑*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*🍱 HK #铜锣湾 - 生生市场 𝗥𝗮𝘄 𝗠𝗮𝗿𝘁二访呢间鹅颈桥嘅韩式外卖🥡 虽然系冻肉舖,但外卖好味又卫生👍🏻 推荐紫菜包饭,用薄胶膜包装,有阵时会买定放入雪柜当晚餐🍲 另外有炸鸡、炸酱面、炒粉丝、午餐盒便当、韩式配菜🥢【𝗥𝗲𝘃𝗶𝗲𝘄 食评 💬】◐ 韩式杂菜炒粉丝午餐盒 $73|8/10 🌟碳水炸弹 💥 午餐盒套餐配料好多:泡菜、菠菜、鱼仔、酱油鱼饼、紫菜煎蛋卷🍳 炒粉丝份量多,可惜系冻T^T 便当附送味噌汤,食材好丰富◐ 吞拿鱼紫菜饭卷 $53|8/10 🌟赶时间食紫菜饭卷真系好方便,营养均衡又饱肚!比预期大份,共12件,加上外卖用胶膜密封包装,好方便买定得闲先食(我放入雪柜当夜晚lol)✌🏻◐ 辣猪肉紫菜饭卷 $50|7/10 辣猪肉唔会太辣,但猪肉份量都多,包咗黄萝卜、红萝卜丝、青瓜丝🥒 ◐ 炸酱面 $62|7.5/10 酱同面分开装,炸酱汁份量多,一定够捞面!钟意佢粗拉面嘅口感,不过肉粒食落唔多◐ 提子汁 $7◐ 梨汁 $7*・゜
推荐指数: 🌕🌕🌕🌖🌑
◐ 辣猪肉紫菜饭卷 $50|7/10
◐ 炸酱面 $62|7.5/10
◐ 提子汁 $7
◐ 梨汁 $7
*・゜゚・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*
生生市场 𝗥𝗮𝘄 𝗠𝗮𝗿𝘁
🥢 @rawmarthk
🚶 铜锣湾站A出口,步行约5分钟
📍 湾仔坚拿道西15号永德大厦地下G13号舖
📍 元朗教育路2-6号捷荣楼地下C号舖
🏷️
地区:#laymao_铜锣湾 #laymao_元朗
分类:#laymao_韩式
*・・*:.。..。.:*・*:.。. .。.:* ・*:.。. .。.:*・゜゚・*