Venchi呢间Gelato百年老店一向系我既挚爱,最近又去左食😘今次我就拣左2球2只味($59)😍‣ 布龙泰开心果开心果味十分浓郁,雪糕口感😘超推荐呢只味道,开心果迷唔好错过!‣ 意大利软芝士伴焦糖无花果酱呢到既软芝士姐系Mascarpone,所以味道同平时Tiramisu既芝士基本一样;焦糖无花果酱就一般,感觉同芝士味道唔系好夹,不推荐呢只味🙆🏻‍♀️💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟今次系去中环IFC分店,可能因为夜(?)都系8点几,已经有好多只味差唔多卖晒了,所以选择唔系好多~希望雪糕可以refill的再密d,咁就可以再多d选择😬 无论如何Venchi都系一间我好钟意既雪糕店,会回购😍📍 Venchi中环金融街8号国际金融中心商场1楼1055号舖 (到访分店)

‣ 布龙泰开心果

‣ 意大利软芝士伴焦糖无花果酱