回头指数:⭐️⭐️⭐️⭐️食物质素:🌮🌮🌮🌮服务质素:☺️☺️☺️☺️消费指数:💰(TTL $182,人均消费$91)环境质素:☘️☘️☘️人气甜品店系湾仔以聪C Dessert形象重新回归,人龙长过我条马尾😂因为等候需时,小妹忍唔住一个人食2个甜品 !! 铺头有个冷热甜品排行榜参考叫咩好,岩哂我呢D选择困难症既人。榴梿水晶珠 ($48)系榴梿爱好者必食之选🥰榴梿刨冰一如以往绵滑浓郁,新鲜既榴梿果肉配搭脆脆水晶珠同西米,口感丰富,千祈唔好错过!。布蕾酱焦糖脆脆雪糕牛角窝夫 ($42)有牛角包既松除,亦有窝夫既厚实质感,配埋焦糖雪糕同布雷浆,冰火交融,而且唔会太甜,小妹高度推荐🥹价钱仲要超合理。龙眼椰果冰 ($46)必食之选🥹用龙眼同奶油打成既沙冰,每一啖味道都好浓郁,加上粒粒既水晶同椰果,绝对唔会令你失望!。芒果奶昔双皮奶 ($46)加入左芒果之后呢,口感可能冇传统双皮奶咁顺滑,奶香都会比芒果味分薄左,但胜在啖啖都系芒果香味,如果系芒果爱好者啱晒啦~同类餐厅 #cocofood_甜品同区餐厅 #cocofood_湾仔如果你钟意我既分享,按右上角🔔,就可以睇到我所有既 update

回头指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物质素:🌮🌮🌮🌮
服务质素:☺️☺️☺️☺️
消费指数:💰(TTL $182,人均消费$91)
环境质素:☘️☘️☘️

。榴梿水晶珠 ($48)
榴梿水晶珠

。布蕾酱焦糖脆脆雪糕牛角窝夫 ($42)
布蕾酱焦糖脆脆雪糕牛角窝夫

。龙眼椰果冰 ($46)
龙眼椰果冰

。芒果奶昔双皮奶 ($46)
芒果奶昔双皮奶

同类餐厅 #cocofood_甜品