2024-09-10
前排先同朋友讲起以前有森林餐厅,最近就发现左呢间酒店内绿野主题餐厅!❣️入面绿野主题,好多动物公仔,几特别。而且餐厅系serve 蓝色嘅水(蝶豆花水),个mood唔错❣️个人推介烧鸡,仲要切好晒唔难handle▪️$698二人餐▪️🥗车厘茄柚子果冻无花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁- 超吸引大大碟,沙律菜好爽口清新,仲有好多无花果,感觉健康。无论干同新鲜无花果都有~🍝蟹肉意粉- 卖相好特别,上面叠到满满蟹肉。特别钟意意粉沾满蒜香忌廉,啖啖滋味🐔墙城贰佰陆拾抈鸡(原只美式烧春鸡配黑松露薯蓉)- 即叫即整,好食但唔难handle!因为已经切好。外皮烧到好脆,肉质juicy,连鸡胸都滑身。旁边黑松露薯蓉好香。🌠陪您去看流星雨- 甜品好精致,外层系浓香可可粉脆,入面层层朱古力雪糕滑身得来唔会太甜呢到唔单止环境唔错,食物精致味道唔错,可以bookmark再去
❣️个人推介烧鸡,仲要切好晒唔难handle
▪️$698二人餐▪️
🥗车厘茄柚子果冻无花果沙律配肉桂蜜糖黑醋汁
🍝蟹肉意粉
🐔墙城贰佰陆拾抈鸡(原只美式烧春鸡配黑松露薯蓉)
🌠陪您去看流星雨