⭐️刺身刺身都半价就梗系要多几款😬~叫左油甘鱼(4片)、带子(6片)、剑鱼腩(4片)、吞拿鱼赤身(4片),当中油甘鱼质素最好,鲜甜油润又唔会太肥腻。⭐️寿司🍣▫️最吸晴嘅莫过于6吋三文鱼寿司~长长嘅三文鱼足以包围整件寿司,钟意食三文鱼嘅一定好满足~▫️三文鱼腩同左口鱼边都系叫左火炙,个人觉得肥嘅鱼生一定要火炙过,咁样先最能够引出鱼油,让油润感覆盖整个口腔~~▫️吉列炸蚝寿司嘅蚝🦪炸得唔错,唔油腻又无油膱味,外层香脆内里juicy,不过size 偏细。▫️花之恋有好多款式,我就拣左芒果花之恋同亲子花之恋,另外仲有牛油果🥑同柱贝花之恋;花之恋偏细,主要因为寿司饭偏少,但以比例计的话鱼生系几足料。▫️另外仲叫左七味火炙鳕场蟹棒寿司、北寄贝寿司同鳗鱼寿司,味道正常。⭐️军舰军舰叫左海胆、芥辣八爪鱼同香葱吞拿鱼腩碎军舰,海胆份量都几多而且又无乜腥味。⭐️八爪鱼小丸子(4粒)小丸子外层坚挺内里较软,而且有大大粒章鱼粒。⭐️白桃乳酸梳打、芒果梳打白桃乳酸较为清新开胃,比较推荐。

⭐️刺身

⭐️寿司🍣

⭐️军舰

⭐️八爪鱼小丸子(4粒)
小丸子外层坚挺内里较软,而且有大大粒章鱼粒。

⭐️白桃乳酸梳打、芒果梳打
白桃乳酸较为清新开胃,比较推荐。

$297.5 (晚餐)
  • 油甘鱼