2024-09-07
今次介绍既店舖位于西铁南昌站隔离系一间专注制作地道又价钱亲民既车仔面同老细倾过偈感受到佢非常有诚意铺头做紧优惠著校服送豆浆总有得免费加底做学生哥真系好幸福💕————————————♥———————————- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -♥️ 车仔面 (按𩠌款计钱)我地嗌左两碗3𩠌车仔面 配料选择都几多谂唔到拣咩𩠌可以选择下午茶Set都几抵食⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ 汤底 ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠▪️腩汁浓郁 味道自然 感觉唔会太重味精或者过咸▪️ 沙嗲汁小编钟情于比较惹味既汤底 沙嗲汁岩哂我口味⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ 粉面 ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠▪️粗面咀嚼感有劲道 挂汁力唔错 ▪️油面蛋黄色既面条 质地柔软顺滑⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ 配𩠌 ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠▪️柱侯牛腩⭐️大推肥瘦适中 充分吸收腩汁 煮得够哂腍呀!▪️瑞士鸡翼入味得黎 一咬啲肉就出哂黎👍🏻▪️ 麻辣鸡肾⭐️大推厚薄适中 爽口弹牙 BB程度既麻辣▪️甜酸斋面筋爽口烟韧 入口酸甜适中 温和顺喉▪️猪颈肉好爽身 肉质上
系一间专注制作地道又价钱亲民既车仔面
同老细倾过偈感受到佢非常有诚意
铺头做紧优惠著校服送豆浆总有得免费加底
做学生哥真系好幸福💕
————————————♥———————————
♥️ 车仔面 (按𩠌款计钱)
我地嗌左两碗3𩠌车仔面 配料选择都几多
咀嚼感有劲道 挂汁力唔错
▪️油面
蛋黄色既面条 质地柔软顺滑
▪️柱侯牛腩⭐️大推
肥瘦适中 充分吸收腩汁 煮得够哂腍呀!
▪️瑞士鸡翼
入味得黎 一咬啲肉就出哂黎👍🏻
▪️ 麻辣鸡肾⭐️大推
厚薄适中 爽口弹牙 BB程度既麻辣
▪️甜酸斋
面筋爽口烟韧 入口酸甜适中 温和顺喉
▪️猪颈肉
好爽身 肉质上面有少少脂肪 食落更加香口
⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ ⇢ 配料 ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠ ⇠
▪️菜脯
咸咸辣辣 好有口感