大家饮珍珠奶茶就饮得多啦,但有冇试过饮即场用萃茶机冲既茶底冲嘅珍珠奶茶呢👀吃茶三千既饮品全部都由六款台湾高山茶冲泡,各款茶都得到iTi国际风味评鉴,甚至得到二至三星认证,务求茶种、调味及配料都系最顶尖,买之前仲一可以先闻下茶叶罐既茶香先😚水仙桂花蜜 💰$32一饮落口好香水仙同桂花味,味道几清新而且唔会太甜,啱晒宜家咁热辣辣既天气,饮杯fresh啲既野饮就啱啦国王珍珠奶茶 💰$34奶香味较重,一饮落口几香滑,但反而茶味无咁重,如果茶底个味再岀啲会更好,突岀佢地个卖点👀 味道偏甜,冇咁好甜味嘅朋友可以试佢地个花蜜🍯另一个特色就系佢哋嘅外卖包装好特别,系用两条绳帮你绑起个sleeve,比起用胶袋take away环保,打卡都靓啲😂 我就系打紧卡个阵烧咗隔离个姨姨跟我买埋一份🤣😂

水仙桂花蜜 💰$32

国王珍珠奶茶 💰$34