2021-05-30
大家对mamaday都唔陌生,而佢既Cafe你又去过未呢?😝 cafe位于佐敦油麻地交界,有三层楼高,一如既往充满mamaday本身玩味搞怪既风格🥸 每层都有不少打卡位,甚至楼梯间都系打卡位😍 啱晒小编呢d港女🤣 cafe更设有室外座位,所以真系有排打卡呀😇 特别既系有两只猫店长坐镇,猫奴去到不妨揾下佢地既身影呀🐈🌟 豆腐豆腐咖啡 ($48)第一次见豆腐咖啡,店家系Latte内加左豆腐花同豆腐雪糕🍦 豆腐花令饮品提升左一个层次,更有口感,非常特别😆 豆腐雪糕味道都好浓郁😋🌟 Long Black ($36)小编真系唔太识评价咖啡🤣🤭 不过今次拣左fruity既long black,唔会苦涩☺️🌟 精选蛋糕 - 海盐焦糖蛋糕 ($48)蛋糕款式应该不时会转,而小编觉得今次既蛋糕非常好味🍰 佢比较似海盐焦糖味既cheese cake,焦糖味算浓郁,甜度适中,配黑咖啡就刚刚好喇🥰味道:🌕🌕🌕🌕🌑环境:🌕🌕🌕🌕🌖价钱:🌕🌕🌕🌕🌑
🌟 豆腐豆腐咖啡 ($48)
🌟 Long Black ($36)
🌟 精选蛋糕 - 海盐焦糖蛋糕 ($48)
味道:🌕🌕🌕🌕🌑
环境:🌕🌕🌕🌕🌖