2015-05-13
第2次买Pentahotel (香港九龙贝尔特酒店)出嘅团购,食过返寻味!首先呢个价位食到有生蚝、雪场蟹脚、翡翠螺、刺身、haagen-daz嘅自助餐 + 任食3小时已经抵。其次,仲要系喺你面前逐只即开嘅生蚝,兼有人即时同你冲干净;而翡翠螺亦预先拔咗块「掩」,加清洗过先放出嚟!干净呢一点好抵赞!.▼ 必食推介 ▼即开生蚝 (只限星期五、六、日)、雪场蟹脚、翡翠螺、炖汤、即制窝夫、椰汁糕、Häagen-Dazs、沙律、滋润糖水。其他食物有好多选择,味道只属中规中矩。 *饮品方面有汽水/咖啡/茶 + 柠檬片, 任斟任用*Pizza唔好食, 如烧牛肉太生都系算了, 好韧, 无谓浪费肚子*刺身宜先小试新鲜与否,我哋今次嘅甜虾唔得*食完要跟(原价$443)俾10%服务费 .▼ 免费笃波、打wii + 足球机 ▼.虽然间酒店喺钻石山荷里活广场对面嘅工业区 (地铁D出口行10-15mins, 有Shuttle Bus往返mtr,不过订位时要查清楚上车地点同时间),但装修非常之OK,十分型+有香港特色!!!! 最吸引嘅系有Game Room, 有两张波枱 (早D去, 如果唔系会俾人霸咗),
▼ 必食推介 ▼
*饮品方面有汽水/咖啡/茶 + 柠檬片, 任斟任用
*刺身宜先小试新鲜与否,我哋今次嘅甜虾唔得
*食完要跟(原价$443)俾10%服务费 .
▼ 免费笃波、打wii + 足球机 ▼
虽然间酒店喺钻石山荷里活广场对面嘅工业区 (地铁D出口行10-15mins, 有Shuttle Bus往返mtr,不过订位时要查清楚上车地点同时间),但装修非常之OK,十分型+有香港特色!!!! 最吸引嘅系有Game Room, 有两张波枱 (早D去, 如果唔系会俾人霸咗),另有Wii x1 同埋足球机x1。出面笃波都唔平㗎,男孩子又可以乘机教吓女仔,Show吓Quail!既方便,又快捷xddd!