❣️估唔到坚尼地城有间咁classic红白台布,感觉似去左外国嘅pizza店❣️唔单止有气氛,价钱仲好抵,$468二人Set有齐小食拼盘、main、pizza同甜品!▪️小食拼盘- 一大盘有唔同小食,个人觉得番茄吐司唔错,番茄够refreshing,配搭上菠菜好清新;烟三文鱼厚身得来又新鲜;估唔到香炸鸡肉饼都有惊喜,系薄脆炸皮入面粒粒鸡肉薯蓉,好 match。 另外新鲜炸鱿鱼肉质juicy 口感唔错。记得要点黑松露酱食,味道更升华~▪️白菌pizza - 超香番茄味,上面铺满菇,饼底薄薄地几脆,推介!🍝义大利特式新鲜炒蚬意粉- 推介!蚬肉好高质,粒粒肥美好甜,熟度刚好。意粉弹口加香草、白酒香同蒜头粒粒好惹味▪️tiramisu- 甜度适中,层层蛋糕同cream,味道唔错☕️Affogato al Caffe- 雪糕滑香,味道甜香加上咖啡唔会太浓、几有水准已经bookmark定下次去开附近再去!

▪️小食拼盘

▪️白菌pizza

- 超香番茄味,上面铺满菇,饼底薄薄地几脆,推介!

🍝义大利特式新鲜炒蚬意粉

▪️tiramisu

- 甜度适中,层层蛋糕同cream,味道唔错

☕️Affogato al Caffe

- 雪糕滑香,味道甜香加上咖啡唔会太浓、几有水准

已经bookmark定下次去开附近再去!