☕️Bluebird系一间我好钟意嘅咖啡店,饮品同糕点都好有心思,唔会太例牌😛而且食物出品水准高,加埋地方又大又舒服,蓝调装修好能够治疗心灵💙☕️两款手冲咖啡 $68@ - 先介绍系Ethiopia Guji Uraga优原生种咖啡,Guji呢个咖啡产区系近年名气上升得好快嘅地区😁味道上系红茶Feel配上百香果、苹果等等果香,酸与甜都有;另一款系秘鲁Cajamarca咖啡,经过水洗法,杂质较少,系果仁香味同莓香味重啲,更易入口😋☕️芝士菠菜酥 $42 - 外皮够晒酥香,中间系菠菜同芝士,简单之中有种特别和谐感,系小店招牌出品之一,满分推介❤️☕️朱古力牛油蛋糕 $36 - 外型以为系朱古力方包,其实系牛油蛋糕,浓浓可可味香而不会过甜☺️口感扎实但又酥软,都系好好嘅选择~