宜家散水饼多左好多种款式,除左常见既西饼之外,布丁烧都系一个唔错既选择😋 今次试左主打创意口味布丁烧既小店《呦呦鹿鸣布丁烧》,由一对专诚去台湾学艺既夫妇开设架~口味非常丰富,包括咖啡/牛乳/开心过/焙茶/抹茶/Baileys等,各款布丁烧都系由焦糖、鸡蛋布丁和芝士蛋糕三层组成🤣买完开开心心咁拎去坚尼地城海旁同朋友share食😆‣ 回魂布丁烧 - 咖啡($38)布丁系呈咖啡味,味道突出,而且好滑身;下面就系一层芝士蛋糕,整体黎讲都唔错~‣ Baileys ($38) Baileys呢只口味我都几期待~佢系有一只细细既管可以自己吱落去布丁到🍮,布丁同样做到好滑身,而下面都系芝士蛋糕❤️💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟旺角分店地理位置非常方便,由地铁站B4出口出,到商场门口第一档就系😙布丁烧有好多款口味,今次试个两款都唔错👍🏻每份都系独立包装,用黎做散水饼定送礼自用都几合适☺️如果大家有兴趣预订订制版布丁烧散水饼 ,可到 @deerliciouspudding揿链结预订/查询😝💰Total: $72 (无服务费)📍呦呦鹿鸣布丁烧|@deerliciouspudding旺角T.O.P.商场 MTR 楼层K

‣ 回魂布丁烧 - 咖啡($38)

‣ Baileys ($38)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟

💰Total: $72 (无服务费)
📍呦呦鹿鸣布丁烧|@deerliciouspudding
旺角T.O.P.商场 MTR 楼层K01-02 (港铁B4出口)(到访分店)
铜锣湾礼顿道134号希云大厦地舖
葵芳葵富路7号葵涌广场3楼TOP世界3069-T5-T6号舖
尖沙咀美丽华广场地下 Kiosk No.LG-B2

🚩更多同类餐厅 #foodstep_小食
🚩更多同区餐厅 #foodstep_尖沙咀 #foodstep_旺角 #foodstep_葵芳 #foodstep_铜锣湾

📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_
🙏🏻多谢你既支持,成为我努力分享既动力💪🏻

#呦呦鹿鸣 #布丁烧 #葵广扫街 #散水饼 #旺角美食 #创意散水饼