2022-04-04
终于试到呢间cafe!(•ᴥ•)/ 不过星期日晏昼去真系好多人 等左成一个几钟头先有位🥶 好彩佢系可以拎飞 拎飞之后我哋周围行咗阵再返去等咁✻E for Egg 芝士奶盖招牌窝夫 ($88)佢嘅外型真系好可爱 上面好似有只鸡蛋咁🍳 切开入边有两粒类似雪米糍嘅嘢 冻冰冰咁几好食 佢嘅窝夫食落都几松软 配埋芝士奶盖一齐食好特别 但我觉得冇想像中咁好食🤣 不过打吓卡系唔错嘅~✻ 焦糖鸡蛋布甸盒子吐司 ($60)呢个老实讲有少少失望 唔算好多布甸 不过佢入边嘅布甸都系好滑嘅!同埋好香蛋味😆✻ 金沙软壳蟹三文鱼籽新鲜沙律盒子吐司 ($108)我觉得呢个系咁多样入面最好食嘅😚 首先软壳蟹嘅份量好多 同埋炒蛋好滑 配埋啲三文鱼籽一齐好正~ 而且佢都俾咗好多三文鱼籽🤩 另外佢佢嘅沙律入边有啲青瓜同埋虾仔食落口感好丰富! 个面包吐司好香口脆脆地咁✻ 招牌奶盖咖啡 ($45)呢个佢menu写住有酒精 不过我个人唔系好饮得出😂🤣 佢上面都好似有只鸡蛋喺上面咁好得意 不过我觉得饮落就普普通通啦 唔算特别好饮 主要叫嚟都系打个卡( ´▽`)✻ 黑松露番薯条 ($58)佢哋黑松露酱好食☺️ 同埋番薯条炸得好香脆 食
✻E for Egg 芝士奶盖招牌窝夫 ($88)
✻ 焦糖鸡蛋布甸盒子吐司 ($60)
✻ 金沙软壳蟹三文鱼籽新鲜沙律盒子吐司 ($108)
✻ 招牌奶盖咖啡 ($45)
✻ 黑松露番薯条 ($58)
佢哋黑松露酱好食☺️ 同埋番薯条炸得好香脆 食落甜甜地咁 估唔到配埋黑松露酱又几好食㖞😋!同埋份量都几多 食完好饱🤰🏻🤰🏻