成日都听到人讲大角咀好多好嘢食,今次经开附近,又谂唔到食咩好,就随便入咗一间串烧店,估唔到都几有惊喜锡纸蒜蓉牛油金菇 $32推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟蒜蓉牛油超多,确保金菇吸到蒜蓉牛油嘅香味,咁样食落先惹味,而且又唔会太重口味烧新鲜菠萝 $22推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟烧菠萝又系冇得输,食落冇揸,而且超级甜,但又唔系死甜,唔会食完觉得喉咙唔舒服惹味烧汁韭菜 $13推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟平时我比较少食韭菜,因为成日都觉得好重草青味,依个食落就冇呢个问题,烧汁可以盖过啲草青味,食多多都可以盐烧顶级牛脷心 $35推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟食落弹牙,而且食材好新鲜,用普通嘅盐调味已经好好食😋烟鸭胸 $17推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟食落鸭胸的油脂会在你口腔入面爆发出嚟,香味扑鼻,但又唔会食到满口油感烧汁肥牛金菇卷 $21推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟唔会烧得太干,烧汁肥牛味道调得刚刚好,唔会太过重口味,个大小也刚好一啖一个✨辣椒蒜蓉烤生蚝 $59推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟生蚝超大只(有我手掌咁大嘅)超级新鲜,食落一啲都唔腥,而配埋辣椒蒜蓉就更加惹味,不过食嘅时候要小心啲,因为即烧嘅关系,不论系蚝本身定系佢流出嚟嘅汤汁都超级热千味烧

锡纸蒜蓉牛油金菇 $32

烧新鲜菠萝 $22

惹味烧汁韭菜 $13

盐烧顶级牛脷心 $35
推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟

食落弹牙,而且食材好新鲜,用普通嘅盐调味已经好好食😋

烟鸭胸 $17

烧汁肥牛金菇卷 $21

辣椒蒜蓉烤生蚝 $59

千味烧饺 $30
推荐指数💥:🌝🌝🌝🌝🌚

佢哋除咗串烧之外,佢哋仲会有饺子,有四种口味,分别系好味韭菜饺、健康粟米饺、清香白菜饺和芫荽虾饺;每一只都烧到外脆内软,个人最钟意芫荽虾饺,不过唔钟意芫荽就会觉得芫荽味太浓

✨整体来讲,虽然店内环境唔算好大,但都唔会坐到好迫;食物水准完全系合格水准以上,几适合收工或者宵夜食

以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。