2022-10-16
最近成日去大角咀觅食☺️今次约咗班好耐无见嘅中同决定一齐去劈酒🍺毫不犹豫拣选呢个三小时任饮套餐👍🏻野食高质、选择繁多、值回票价!清一色男店员们超级友善、全场相处融洽,在场见到有几个不敌酒精嘅人倒下昏昏欲睡🤣大家记得好好衡量酒量🤣唔好麻烦店员啦😉 - ✤ 松放题 $𝟒𝟐𝟖/$𝟓𝟔𝟖𝐩.𝐩. 价钱会因为系平日定假日有差异😉呢个套餐仲包括埋下列小食以及无限量酒精👏🏻 -✰ 关东煮 𝐱𝟑款 见到本大厦装住日式关东煮锅炉,唔讲以为去咗日本添!关东煮最紧要梗系个汤头🍢,呢度调制得恰到好处,唔会好咸、昆布同高汤味道浓郁,配料全部煮得好入味:超级鲜甜嘅萝卜、入味嘅鸡蛋、韩式鱼糕串、咬落去烟阵嘅麻吉烧、福袋、超级推荐嘅海带结、狮子狗、鱼腐、比较稔身嘅鱼饼!仲可以随你意愿,配合埋隔离一兜辣椒老干妈酱,令汤头更惹味🌶️ ✰ 佐酒料理 𝐱𝟐款 炸池鱼、日式香辣砂肝、枝豆、煎饺子🥟、芥末章鱼伴紫菜、唐扬墨鱼嘴。全部都好适合配酒食,样样有特色!当中我地特别钟情炸到酥脆可口嘅原条小池鱼、镬气十足原个砂锅麻辣惹味炒肝以及烟韧可口嘅酥炸墨鱼嘴🦑大家一致同意呢度嘅炸物好出色、完全无油腻、兼且热辣辣🔥 ✰ 任饮日本酒品𝟑小时由
✤ 松放题 $𝟒𝟐𝟖/$𝟓𝟔𝟖𝐩.𝐩.
✰ 关东煮 𝐱𝟑款
✰ 佐酒料理 𝐱𝟐款
✰ 任饮日本酒品𝟑小时
由生啤、烧酌、清酒到果物酒,应有尽有,最适合喜爱品尝酒精嘅你地🤣另外都想赞赞店员有丰富清酒知识,可以同佢地一齐饮返两杯!特别推荐呢度各款纯米吟酿,有唔同甜味风味比大家选择;果物方面我就特别钟情芒果同蜜柑酒,清清甜甜最啱女仔饮;啤酒最推荐系𝐬𝐮𝐧𝐭𝐨𝐫𝐲、丰盈泡沫配合冰镇啤酒杯简直绝配🍺
✤ 追加烧物盛盒 - 𝐃 𝐬𝐞𝐭 $𝟗𝟖
✰ 日本和牛串、猪腩串、大葱鸡肉串、烧茄子🍆 呢个套餐我地觉得超级抵食追加咗几次😂估唔到呢度串烧都好出色!原条烧茄子上面铺满大量重口味蒜泥🧄,一丝丝嘅茄子够晒入味!