真心推介大家去天后嘅天空虎啸试试。无论系食物质素、口味还系环境氛围,呢间餐厅都非常好。餐厅将传统既海鲜火锅嘅风味,再结合创新元素,带出一款款十分诱人嘅绝美菜式。👩🏼‍🍳👏🎊🦞最具派头既阿拉斯加长脚蟹龙虾海鲜蒸气刺身套餐$888🦞有新鲜龙虾同好滋味嘅阿拉斯加长脚蟹(每位1件)组成嘅主菜,味道鲜美,口感极佳!🦀🦀每位客人都有会有份长脚蟹,就系呢一餐嘅亮点。蟹肉饱满,肉质弹牙,真系会一试即爱上。🦀💓💯🍮龙虾汤蒸蛋配蟹肉🍮天空虎啸嘅龙虾汤蒸蛋配蟹肉会俾到你惊喜嘅感觉。汤底鲜甜,蛋质滑嫩,配上蟹肉嘅口感一流。每一口都会有恰恰好嘅龙虾鲜味,十分美味。🍮🦐🤤🍣苏格兰刺身带子(海草配西京面豉)🍣每日新鲜嘅刺身带子配上海草同西京面豉,成就咗一款味道特别,又惹味嘅好菜。口味清新再配上刺身既完美嘅口感,食落去爽口畅快。🍣💥👍🐟一夜干石特鱼🐟呢条鱼肉新鲜,一夜干之后鲜味提升,脆口嘅口感另你食完仍久久难忘。🐟✨👏🦑每天手打鲜制墨鱼滑🦑🍤每天手打鲜制虾滑🍤呢两款手打鲜制滑皆适合火锅食用,墨鱼滑有浓厚海洋风味,脆口有弹性,配上鲜制嘅虾滑,俾人味蕾极度享受。🦑🍤😛🍵伯爵茶蛋糕🍵最后系每餐必须嘅甜点,伯爵茶蛋糕同时满足
真心推介大家去天后嘅天空虎啸试试。
无论系食物质素、口味还系环境氛围,呢间餐厅都非常好。

🦞最具派头既阿拉斯加长脚蟹龙虾海鲜蒸气刺身套餐$888🦞

🍮龙虾汤蒸蛋配蟹肉🍮

🍣苏格兰刺身带子(海草配西京面豉)🍣

🐟一夜干石特鱼🐟

🦑每天手打鲜制墨鱼滑🦑🍤每天手打鲜制虾滑🍤

🍵伯爵茶蛋糕🍵
最后系每餐必须嘅甜点,伯爵茶蛋糕同时满足你对甜点同茶嘅需求。清香嘅茶味再配上滑顺嘅蛋糕质地,会令你食完整餐后依然回味再三。🍵💝😍

天空虎啸真系我哋一家子唔错嘅选择,佢唔单只有高质素嘅食物,而且环境舒适又适合朋友聚会。如果你系钟意尝试新款式海鲜火锅嘅朋友,一定要试试佢!🥂🎈😄