2018-07-17
比起以前,算系耐无食tea,上一次已经系半年前。一个tea set应该系坐系舒服,食得满意,系,满意都得,已经唔讲系抵唔抵食。Paul and Joe同Lion Rock有合作,以猫为主题。帝京酒店系我心目中都系一间唔错嘅酒店,不过已经好耐无黎。装修咗,多咗阵酒店常有嘅味(唔知点讲,有人觉得好闻,有人觉得臭)。未够钟,谂住可以有机会转位,但无奈都系full。坐房真心麻麻,焗,楼底矮,枱与枱之间又极近,其实乜都听哂。睇下食咩啦,正正常常,无乜咸点,都系甜点多。整体真系麻麻,一般tea set我可以接受系一两样系伏,但系呢个set好多都🤦🏻♀️。右下呢迷迭香朱古力系吓亲我地,系难食到我地已经不能进食,好药水味,完全唔好味。个草莓杯都有伏,个层鼠尾草做泡泡又系药水效果,唯有下面个啲草莓忌廉叫正常。蚝好油,好似放左好一阵子。鹅肝酱多士淡而无乜味。块朱古力上面有图案主要系糖,下面还好。其他食物甜点一般。出面玻璃景系ok嘅。而coupon每枱一张,但职员同我地讲可以俾两份,问pj职员话二人餐都系得一张。品牌crossover无疑希望透过合作要大家可以win win,不过咁唔清楚又唔系好味,每人28
睇下食咩啦,正正常常,无乜咸点,都系甜点多。
出面玻璃景系ok嘅。而coupon每枱一张,但职员同我地讲可以俾两份,问pj职员话二人餐都系得一张。品牌crossover无疑希望透过合作要大家可以win win,不过咁唔清楚又唔系好味,每人280元,真系。。。