依间最初听名以为是糖水舖,后来再做research先知系一间专做饺子嘅饺子店他们整体风格是那种工业风,和平时的饺子店的风格很不一样,算几有特色,而且人流都算多(我都系衬未有太多人之前影,影完好快就坐到八九成满)10只煎饺子 (粟米芝士鸡肉饺+韭菜猪肉饺)$52推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟煎饺永远都系一个不败嘅选择,表面煎到脆卜卜,里面又胀卜卜,真系睇到都流晒口水芝士配粟米原本就非常合适,再加上外表煎到香脆,一啖咬落去爆晒啲汁出嚟,差少少衣服就要遭殃;味道会偏淡少少,所以比较适合用嚟煎炸韭菜猪肉不论系煎定系汤都一样咁好食,而且菜和肉的比例好好,食落口唔会觉得肉太多太腻10只汤饺子 ( 韭黄鸡肉饺+西洋菜猪肉饺)$48一样都系皮薄馅靓,食落口唔会觉得食到成口粉,味道方面就比较清淡少少,但一样咁好食我觉得两种饺食落味道分别都不大,而且偏淡身,个人觉得都系煎饺好食啲,不过口味偏清淡的人应该会比较喜欢(本人重口味人士)如果是和我一样都是重口味人士的话,他们的辣菜脯真的不能错过,不论配上汤饺定系煎饺都一样咁好食;首先食落口会觉得有少少麻,之后辣味就会涌出嚟,再之后就到咸味🙈🙈最初饺子未上枱之前我都已经停

10只煎饺子 (粟米芝士鸡肉饺+韭菜猪肉饺)$52
推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟

10只汤饺子 ( 韭黄鸡肉饺+西洋菜猪肉饺)$48

如果是和我一样都是重口味人士的话,他们的辣菜脯真的不能错过,不论配上汤饺定系煎饺都一样咁好食;首先食落口会觉得有少少麻,之后辣味就会涌出嚟,再之后就到咸味🙈🙈最初饺子未上枱之前我都已经停唔到口,系咁食;到饺子到咗,配埋饺子一齐食,真系完全停唔到口,因为就咁样食,会觉得有少少咸,但系配上饺子就没有问题

整体来讲,系一间好高质嘅饺子店🥰绝对推介一试

以上均是我个人观感,每个人嘅口味各有不同,所以末必同每个人嘅用餐感觉一样,如有不同,敬请见谅。