2018-01-08
突然抽到个引好想食放题,所以就相约好姊妹行一转旺角,嚟宫崎日式烧肉店轻轻松松享受一个LADY NIGHT啦~其实我地都系第一次嚟,不过系网上就见到好多朋友仔介绍,所以就跟风试一试啦。一入到餐厅就见到一只超可爱嘅石敢当呀~ 我地嘅坐位都几舒服,自成一角咁,就唔怕嘈到其他人啦~ 食放题最重要就系多款式,依度都几多选择哦~ 饮品种类同样多花样,仲连啤酒都有得任饮呀~ 蔬果同小食就以自助形式提供,佢地仲添加得好密,真系随时去到有得拎呀~ 先嚟一份刺身拼盘,一见到都睇到我地哗..哗声,因为份量好足,而且又好新鲜呀~ 三文鱼劲肥美呀~ 当然唔少得我地嘅烧肉,牛肉片同豚肉片都好新鲜呢~ 另外其他肉类都超新鲜,而且腌得都好入味,烧完都唔洗点酱汁都已经好好食呀~ 我地真系开心密密烧~ 除左肉类我地仲叫左啲海鲜~ 烧海鲜都唔错呀~ 食完仲可以食杯雪糕(不过就每人只限食一杯,如果可以多啲啲就好了)~ 超满足的一个晚上,食等饱饱又倾得兴奋,如果唔系够钟我想我地仲有排坐有排倾。 平日食完韩烧最怕就系𠮶一阵烧烤味会跟埋返屋企,不过今日又唔觉有依个情况,就连头发都冇乜
一入到餐厅就见到一只超可爱嘅石敢当呀~
我地嘅坐位都几舒服,自成一角咁,就唔怕嘈到其他人啦~
食 放题最重要就系多款式,依度都几多选择哦~
饮品种类同样多花样,仲连啤酒都有得任饮呀~
先嚟一份 刺身拼盘,一见到都睇到我地哗..哗声,因为份量好足,而且又好新鲜呀~
三文鱼劲肥美呀~
当然唔少得我地嘅烧肉,牛肉片同豚肉片都好新鲜呢~
我地真系开心密密烧~
除左肉类我地仲叫左啲海鲜~
烧海鲜都唔错呀~
平日食完韩烧最怕就系𠮶一阵烧烤味会跟埋返屋企,不过今日又唔觉有依个情况,就连头发都冇乜味,依一点就系我地最惊喜之处。