呢餐嘢真系好正呀! 我食咗麻辣云吞鸡扒面,一啖一啖都好滑好入味。面条唔算太软,都唔算太硬,啱啱好。鸡扒好嫩好多汁,仲有啲微微嘅炭烧味,真系好好食。云吞又弹牙又唔会腍,麻辣汁够辣够香,啱啱好啦!餐厅气氛非常舒适和友善,员工都好热情和细心,而且用餐区域都好整洁。麻辣云吞绝对系呢餐嘅亮点之一。佢哋嘅味道够辣够香,但唔会太过浓烈,里面嘅馅料够多汁,味道鲜美,而且云吞皮够Q弹,唔会太腍。鸡扒亦都好出色,肉质鲜嫩,外面炭烧嘅味道好正,烧得刚好,食落非常美味。总括而言,呢度嘅餐饮体验十分出色,如果你钟意食好味又辣嘅午餐,一定要嚟试试呢度嘅麻辣云吞鸡扒面!👍👍👍👍👍食物质素:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度:⭐️⭐️⭐️⭐️环境清洁:⭐️⭐️⭐️⭐️价钱合理:⭐️⭐️⭐️⭐️总评:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️我一定会再黎食呢度嘅!

👍👍👍👍👍

食物质素:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务态度:⭐️⭐️⭐️⭐️
环境清洁:⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱合理:⭐️⭐️⭐️⭐️

总评:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
我一定会再黎食呢度嘅!