👩🏻‍❤️‍👨🏻:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤵🏻‍♂️喺将军澳返工,日日出去食lunch,试过好多餐厅,呢间系其中一间最钟意嘅,所以周不时都会车埋同事出嚟呢间喺翩汇坊,向海嘅台式料理。今日就同女同事嚟撑枱脚,贪佢够安静,倾公事讲是非皆宜,而且极度抵食又好味。不过近大半年呢度所有食肆人流少咗好多,好处系一定有位,坏处系真系担心佢做唔住。🤵🏻‍♂️ 恋上三杯鸡套餐 $74配鲁肉饭+菊花蜜三杯鸡惹味香口唔油腻,分量充足,配埋鲁肉饭非常开胃,连煲入边嘅蒜头同洋葱都食晒🤵🏻‍♂️ 红烧牛肉面套餐 $68古早生肉汤/阳春面+桂圆红枣茶红烧牛肉肥瘦适中,牛肉味浓,加上古早生肉汤非常惹味,配料也不少,有红萝卜和萝卜,食成碗也不觉肥腻所有套餐都送开胃菜,今次系麻辣云耳两杯嘢饮叫咗少甜,但系都稍嫌甜得滞,饮少少之后加返水再饮嘅时候更适合🤵🏻‍♂️其实最爱呢度环境舒适,如果天气冇咁热,坐近单车径嘅座位,所有玻璃门开晒嘅话,感觉开阳,室内外连成一体,系忙里偷闲嘅好选择
👩🏻‍❤️‍👨🏻:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🤵🏻‍♂️ 恋上三杯鸡套餐 $74
配鲁肉饭+菊花蜜
恋上三杯鸡

🤵🏻‍♂️ 红烧牛肉面套餐 $68
古早生肉汤/阳春面+桂圆红枣茶
红烧牛肉面

所有套餐都送开胃菜,今次系麻辣云耳
麻辣云耳

菊花蜜  +  桂圆红枣茶