2024-10-29
#浪漫拍拖必去限时优惠。❤️🔥 = 极力推介的单品✌️ 二人套餐 $988 前菜-A4鹿儿岛和牛他他薯仔牛层-蓝鮨吞拿鱼他他西米薄脆配鱼子酱餐汤-意大利蕃茄冻汤❤️🔥
-黑松露忌廉菌汤轻炙鲜带子配鲜鲜忌廉意大利饭❤️🔥美国顶级安格斯肉眼配鹅肝黑松露酱❤️🔥是日甜品🔸尖东有间海景西餐厅庆祝开业五周年,推出咗个超级抵食嘅二人套餐优惠,真系性价比到你唔信🤯简直系情侣约会、庆祝嘅最佳之选啦💑🌊🔸首先有两款前菜,一个系A4鹿儿岛和牛他他薯仔牛层,另一个系蓝鮨吞拿鱼他他西米薄脆配鱼子酱。呢两款前菜已经系高级食材大放送,话你知呢间餐厅几大方🐟🥩🔸跟住有三款餐汤俾你拣:我哋试咗意大利蕃茄冻汤同黑松露忌廉菌汤。两款都劲有特色,一个够清新,一个够浓郁,任你拣啦🍅🍄🔸主菜方面更加系超豪啦!先有轻炙鲜带子忌廉意大利饭,带子真心系新鲜水准,而饭系地道al dente🔸另一款主菜可以自选肉品,我哋拣咗美国顶级安格斯肉眼配鹅肝黑松露酱,三成熟真心出色😱🤤肉香澎湃
。
❤️🔥 = 极力推介的单品✌️