2017-12-29
呢日我哋几个女仔好耐无high tea,圣诞对自己好啲,就揾咗呢间食。千禧新世界本来系日航,好耐无嚟呢边。虽然外观比较旧,但真心内部装修系另外一回事,好靓,好新式。依家交通方便咗咁多,过黎都好快就揾到。The lounge系M层,系中层位置,行半层楼梯。环境舒服,又够宽敞,超啱倾计。我地由2点半开始坐到6点,饮品方面可以叫58元嘅,有茶,有咖啡,实有一款啱。假期嚟讲唔算多人,显得我地好似好大声咁。佢有忌廉同果酱可以搽松饼主角出场啦,真心讲,我地初初担心会好伏下,依家有时high tea嘅食物怪怪地。开心果芭芙条系一致觉得最好味,有惊喜。而蓝色𠮶旧初初以为会好伏,原来系brownie,出面系朱古力,唔系奇怪嘢。我地5个人除番都系每人二百几元,可以俾我地坐咁耐系好抵玩。走个阵又有另一感觉,唔错,会再嚟。
依家交通方便咗咁多,过黎都好快就揾到。
假期嚟讲唔算多人,显得我地好似好大声咁。
佢有忌廉同果酱可以搽松饼