2023-09-19
之前经过已经留意到呢间新Cafe,入面个装修整体感觉系有种华丽高级感。———————————————🌟Iced White Mocha Coffee本身想饮杯普通Latte,但见呢间主打阿拉伯咖啡,决定试吓新嘅咖啡。呢杯系餐厅职员特别推介,本身我都好少饮Mocha因为怕甜咖啡会唔好饮,但呢杯个咖啡味好特别好香,甜度都掌握得好唔错🥰.🌟Mango Smoothies饮落有少少似Mango Lassi,有种淡淡嘅乳酪系入面但就沙冰嘅质感。.🌟Chocolate and Hazelnut Butter Roll整热后个卷非常香,咬落去系满满嘅朱古力加榛子酱,外皮好酥脆,识落会有少少漏,但系配咖啡就啱啱好。.🌟Red Velvet Cake平时食蛋糕见亲有Red Velvet都钟意优先简,红丝绒食落口感丝滑得嚟又有啲实心感,打卡够晒抢镜😍
———————————————
🌟Iced White Mocha Coffee