2023-12-09
依间韩国餐厅厨师系韩国人,所以食物主要都系平时韩国人常吃的家常菜,而且标榜系冇落味精🙈🙈讲到咁梗系要试吓啦饺子汤 $148 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟有五只饱满大只的饺子,每一只都超级足料,不过皮就厚咗少少,但系可以接受的程度;汤底一开始饮落去比较清淡,慢慢紫菜嘅味道渗出,会变浓味啲,但绝对唔系咸系大人小朋友都会钟意嘅味道,而且能配饭(+$20)还是素面(+$25)都好适合,或者就咁食都已经好满足雪浓汤 $148 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟闻落好普通,但一饮落就发现,个汤全部都系精华,牛肉味超浓!而且系清甜那种,就算一下子饮完都唔会需要饮水𠮶种;汤入面嘅牛肉食落都好嫰,最重要嘅系一定要泡饭一齐食!等行吸收晒汤再食,真系超级满足🤤泡菜饺子王 $18(只) 推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟份量的确比普通饺子大只好多,而且个皮薄皮好多,但系唔知系咪我放耐咗先食,所以个皮有点干,但系馅料丰富,而且泡菜味辣辣哋好惹味,所以整体都不错✨整体来讲,汤应该真系冇落味精去烹制,因为我食完冇饮水都唔觉口干,价钱收费都算合适,可以一试
饺子汤 $148
雪浓汤 $148
推荐指数🗯️:🌟🌟🌟🌟
泡菜饺子王 $18(只)