2022-08-10 1693 浏览
呢间野真系良心小店嚟👍🏻💰【两𩠌饭$33三𩠌饭$41】💰𩠌又高质又冇味精之余又够味好食🌟重点系加底唔洗加钱🌟我图入面嘅炒米粉系🈶️期间限定🈶️同埋佢招牌系🉐️煎肉饼🉐️平时基本上日日大排长龙大家一定要嚟试吓😄🟨重点当然系佢系黄店🟨香港人两𩠌饭地址: 鲗鱼涌芬尼街22-46号海晖大厦地下Q号舖电话: 91410822肥仔指数:🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒🐒/5🐒满分#foodiehk #food #美食 #美食家 #肥仔觅食 #食物 #hongkong #hk #hkig #Instagram #食家 #食评 #香港 #香港人 #hker #hkfoodie #delicious #foodblogger #黄色经济圈 #黄店 #手足 #立场 #黑白是良知 #鲗鱼涌 #良心小店 #良心小店惩罚系列 #本土 #本土小店 #食在香港 #foodporn
呢间野真系良心小店嚟👍🏻
💰【两𩠌饭$33三𩠌饭$41】💰