2024-01-12
【屯门区】【占士牛肉饭有限公司】最近讲完一次屯门区就不妨一讲再讲,不过我都系冇去到好入揾嘢食,都系喺市中心附近。然而我都系冇揾定去咩餐厅,见到乜就食乜。上次讲到我见到锯扒𠮶间金凤有喺度开,我又见到佢,正想行入去𠮶阵就见到呢间。喺门口见到佢哋卖好多唔同款式嘅饭,我就唔多好食米饭嘅,所以都有揾吓佢哋有冇其他嘢食,结果都系揾唔到。之但系我都冇乜空闲去揾其他嘢食,因此都入去食吓啦,𠮶头嚟讲,都小店难求。坐低咗,就用 QR Code 落单。叫个 $46 嘅「占士牛肉饭餐」,主食系招牌菜「占士牛肉饭」,我叫少饭。个汁同啲肉都几易入口,汁甜甜哋,少少似卤水汁同瑞士汁,啲肉够腍,唔错。另外我加 $25 要咗块「吉列炸猪扒」,都可以嘅,正常一块吉烈猪扒咁。个餐仲有嘢饮,我饮「冻柠茶」,都可以嘅。我仲加 $12 要咗只「温泉蛋」,捞落个饭度食一流,连埋本身送饭个汁都冇违和感。埋单 $83,喺市中心有呢啲嘢食都唔错,多个选择,只系佢竞争都大,希望佢哋继续努力啦。。。(地址:屯门屯顺街1号屯门市广场1期G楼G073号舖)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething
(地址:屯门屯顺街1号屯门市广场1期G楼G073号舖)
#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am屯门区 #屯门 #占士牛肉饭有限公司 #占士牛肉饭 #占士牛肉饭餐 #吉列炸猪扒 #冻柠茶 #温泉蛋 #1am1269 #1ambackup