今日同女朋友食lunch 想揾个静啲嘅地方 就去左尼间食尼度环境都几舒服 枱同枱之间都隔得几开👍🏼仲有好多画画嘅野卖🎨 好artistic😂因为系自助形式 所以要自己出去嗌同攞野食Lunch set系Soup+Main+Drink+Dessert嘅combination 好丰富🤤南瓜汤中规中矩🤔我嗌左明太子忌廉汁带子意粉 明太子唔会太咸🤔忌廉汁好creamy 带子都大粒嘅 不过得两粒 咁就岩岩好一人一粒啦😈😂份量just fit👍🏼加多杯热latte 咖啡味同奶都好香 好饮👍🏼 女朋友就嗌左蟹肉蟹膏意大利饭🦀未食已经好香蟹味🤤真系几多蟹肉 啲饭煮得刚刚好仲好creamy👍🏼我哋唔系好大食 但系觉得份量可以再多啲🙈加杯冻latte 咖啡味同奶都好香 加左冰都唔淡 正!!!!!👍🏼甜品就系朱古力蛋糕同brownie🍫细细旧但系卖相几好 唔会觉得好cheap嘅感觉🤔我地都觉得brownie好食啲🙈
今日同女朋友食lunch 想揾个静啲嘅地方 就去左尼间食

因为系自助形式 所以要自己出去嗌同攞野食