2021-03-08
Littlewitchwitch 今日去咗马湾海滩游玩,去到珀丽湾沙滩商场海边见到蓝格仔窗门、充满希腊地中海风情 ~ La Rosabelle Bar & Grill,入咗餐厅食晚餐!La Rosabelle Bar & Grill设计以蓝色及白色为主,墙上背景用咗希腊景点地中海做人舒适写意嘅感觉!餐厅设有室内同室外用餐,室外用餐可以直接著海滩同时望到青马大桥嘅夜景!我哋点咗烤鸡肉🐔串烧 + 鸡心豆泥蓉🥔配彼得包🍞$198,鸡肉烤至浅黄色,味道香口,连同芝士酱同卖蕃茄酱汁,带有希腊嘅味道; 值得一赞嘅鸡心豆泥蓉味道特别🥘,中间有橄榄油点缀,感觉好Fresh; 薯条大份🍟,好味道👍🏻!意式茄汁青口意粉 $128,青口新鲜,用咗意式茄酱做烹调。另外,饮品方面就叫咗2杯饮品,我手上拎著Cocktail - Passion Fruit Mojito $70,带有少许酒味,饮完都无醉😜! 另外一杯Mocktail - Virgin Mojito $50,味道清新!La Rosabelle Bar& Grill📍马湾珀丽湾沙滩商场1楼6号舖
La Rosabelle Bar& Grill
📍马湾珀丽湾沙滩商场1楼6号舖
查看之前的留言 ()