2022-12-22
景林邨入面有条小食街,今日冬至未到夜晚谂住买下午茶食下,经过见到呢间炸鸡店第一眼就比佢价钱吸引咗,$140竟然就可以有16块炸鸡,即刻就决定买嚟试试。———————————————🌟甜辣味炸鸡(4件) $40炸鸡大细啱啱好,加咗甜辣酱都可以咬得出佢外脆内软,鸡肉本身滑身咬落又Juicy,而且全部都冇骨,呢个价钱嚟讲真系冇得顶。.🌟韩式薯仔热狗棒 $32薯仔热狗棒即叫即炸热辣辣,咬落去外脆内软,仲有啲薯仔粒系出面令到口感再丰富啲,配埋茄汁真系非常夹啊😍,经过叫返一个热狗棒当小食真系好唔错😚.🌟排骨饺子(4件) $30饺子真系好出色,个皮又薄又脆,猪肉馅料好多又有肉汁,热辣辣食一流!.🌟芝士紫菜卷 $45呢个卷我睇住师傅即场亲手包,成条紫菜卷份量超多,切开有十几旧,而且馅料都充足。.🔶整体评价🔶呢间炸鸡店由韩国师傅打理,调味正宗而且真系即叫即做,全部都新鲜滚热辣,不过大家就可能要预出餐时间会长少少,打电话叫定外卖自取就最好喇!整体味道出色,性价比非常高。仲要咁啱今日冬至我买完上去我啊叔又另外买左16块芝士炸鸡上嚟🤣呢间炸鸡真系又平又好食👍🏻真心推荐呢间比大家🫶🏻.🔸味道:8/10🔸环境:7
🌟甜辣味炸鸡(4件) $40
🌟韩式薯仔热狗棒 $32