2023-02-03
黎到尖沙咀区竟然揾到价钱贴地嘅高质汉堡包店😍钟意食汉堡包嘅你一定唔可以错过!💛黑松露芝士牛堡 ($52)成个包都好大个!面包烘到外脆内软,黑松露酱多到布满晒成个包,无论闻落定食落去都好重黑松露味🍄牛肉有一定厚度,食落好有肉汁,仲有大大块芝士🧀蕃茄🍅生菜🥬做配衬,成个包FRESH晒!💛烤菇芝士牛堡 ($57)一样成个包都好大个~ 内有块又大又厚嘅菇,旧菇劲JUICY,一边食啲汁一路滴出黎!除咗有🧀🍅🥬,仲有烤洋葱🧅,洋葱鲜甜~所以野夹埋一齐食真系好满足🤰🏻💛加套餐 ($16; 蕃薯条额外+$5)有野饮同一款小食拣🤩分别拣咗炸烧卖同埋蕃薯条~炸物好够热!可以感受到系即叫即炸,食落又唔会成口油😋 炸烧卖唔系食落成口粉个种,有鱼肉味,份量仲要有成9粒!而蕃薯条系偏软,份量都多,味道就正正常常。小编都几钟意食蕃薯条,所以觉得好味🥰———————————————————————🌼评分:5个🌕为满分🫧味道:🌕🌕🌕🌕🌗🫧环境:🌕🌕🌕🌗🫧性价:🌕🌕🌕🌕🌕🫧回头:🌕🌕🌕🌕🌗⏰限时:NA
💛黑松露芝士牛堡 ($52)
💛烤菇芝士牛堡 ($57)
💛加套餐 ($16; 蕃薯条额外+$5)
———————————————————————
🌼评分:5个🌕为满分