2024-08-01
今晚三五知己book咗个位Mini Friday,仿佛间西式扒房嘅质素有口皆碑,加上佢个氛围非常 正,我同朋友就决定嚟开个肚庆祝! 🏮💠 田园沙律💠 开始我哋嘅餐之旅就用呢个田园沙律。蔬菜新鲜又清爽,加埋特制醋酱,好 健康又开胃! 😊💠 喇沙帆立贝意粉💠 最考功夫就喺呢个意粉,用上喇沙酱,东南亚风味嘅意粉。帆立贝超 新鲜,意粉又好够晒咬口,一试即知咁好食! 🍝🍤😋💠 火焰脆烧德国咸猪手💠 不得不说,实在太吸引眼球,啲咸猪手好香,口感丰富,而且好 味! 皮脆肉嫩,超美味,实在要返寻味! 🍖🔥😍如果你哋系寻找一个可以轻松聚会,同时享受到美食嘅地方,Mini Friday肯定满足到你。他 们的食物好有创意,每一样食材都新鲜,味道又好,完全系值得推介嘅。再加上佢们的服务 也非常周到,将会令你流连香港回味! 🎊